Ps. Co do reszty teori spiskowych, jestem też niemal pewien, że kosmici nie przeprowadzali na tobie żadnych eksperymentów.
rozumiem, że link podany przeze mnie do oficjalnej strony google z obowiązującymi regułami firmy
https://www.google.pl/intl/pl/policies/technologies/pattern-recognition/to także "teoria spiskowa"

rozumiem, że uczestnicy DEFCON to także twoim zdaniem "świry co mówią o teoriach spiskowych"

co do przepisów nowej ustawy o policji .... czytałeś czy tylko udajesz ?
od dzisiaj policja może prowadzić
czynności operacyjne polegające na kontroli
danych internetowych ON LINE z użyciem kontroli korespondecji, podglądu obrazu, przeglądania zawartości plików może także
blokować transmisje, adresy IP lub transfer danych dowolną technologiąwszystko to można
bez zezwolenia a jedyną formą kontroli jest możliwość
sprawdzenia prawidłowości prowadzonych czynności przez sąd w przypadku postawienia zarzutu osobie będącej podmiotem czynności = czyli dopiero jak zakończą śledztwo - post factum i z wynikiem pozytywnym
WNIOSEK = policjant może sobie kiedy chce włączyć zdalnie kamerkę u nieletniej dziewczynki - poogladać , a potem nic .... i nikomu nie zgłasza, bo nie stawia zarzutów, więc sprawy nie ma :police: - konsekwentnie nie ma powodu do kontroli ....... :lipsrsealed:
Oczywiście powiesz zaraz, że policja to ci "dobrzy" co tak z poświęceniem ścigają tych "bandytów" i MNIE - czyli "wspólnika" :cool:
A ja chcę ci zwrócić uwagę na dziwne zjawisko w historii świata :
Największym pedofilem był niejaki Ławrientij Beria - szef NKWD i prawa ręka Stalina - nikt mu nie mógł podskoczyć ! - rodziców wysyłał na Syberię, a ich 10 letnie córki do swojego gabinetu. Rosyjscy historycy obliczyli, że potraktował tak jakieś 3000 dziewczynek.
Oczywiście powiesz że to patologia komunizmu :evil:
No to Edgar Hoover - wieloletni szef FBI - dopiero po jego śmierci pracownicy FBI nie bali się ujawnić, że ich szef lubił się po pracy ubierać w sukienki - a taka rodzina mafijna dostarczała mu młodych chłopców do zabawy .......
Zadziwiająca jest prawidłowość, że takie szmaty masowo ciągną do policji i służb = a potem wrzeszczą że walczą z kryminalistami i muszą mieć specjalne prawa ! = wiadomo po co im te prawa :smiley:
natomiast dla mnie jest całkowicie obojętne, czy nieletnie panienki podgląda Rysio - hydraulik, czy Czesio - komendant policjiTylko dlaczego jednego się zamyka, a drugi dostaje za to samo order