Nie udało mi się znaleźć porządnej aplikacji do nawigacji z wbudowanymi mapami.
-Navigon
-NaviExpert(nie używałem ale ponoć daje radę)
Żeby zrobić aktualizację systemu musiałem odesłać do autoryzowanego serwisu a że technik akurat urlop miał to czekałem ponad tygodnie.
Ustawenia -> informacje o telefonie -> aktualizacja oprogramowania, lub przez RUU i nie trzeba nigdzie wysyłać sprzętu
Jak dla mnie najwyżej stoi iOS(ale cena urządzeń mnie skutecznie odstrasza) zaraz za nim Android, najniżej WM(miałem htc tytn i htc touch pro 2) na wszystkich był problem z wieszaniem się systemu, na budzik nie można było liczyć, bo bardzo często zawieszał się zegar, przy zablokowanym ekranie. Nie będę już nawet wspominał jak "udane" są wyświetlacze rezystancyjne, na których jest większość WM(nie wiem czy pod tym względem się coś nie zmieniło od wyjscia WM7)
Ponadto jeśli uważasz, że na Androidzie ciężko się aktualizuje system, to co powiesz o WM w tym temacie.
tak samo jak ja nie rozumiem zachwytu muzyką sprzedawaną do iP..a i temu podobnych systemów dystrybucji, ceny takie same jak laserowy krążek, natomiast jakość gorsza niż na CD.
A ja rozumiem

Większość uzyszkodników nie ma sprzętu audio pozwalającego odczuć różnice w jakości dźwięku miedzy płytą CD a empczy. Zostaje im za to wygoda w czasie zakupów, nie muszę chodzić po sklepach i szukać płyty która mnie interesuje.
BTW. Jako taki audiofil powinieneś też wiedzieć, że płyta CD ma zapisaną muzykę w postaci cyfrowej, czyli dla kogoś kto ceni przede wszystkim jakość dźwięku a nie wygodę jest to kiepski format.